vineri, 22 ianuarie 2010

Iulia Tăbăcaru, bomba sexy


Pentru necunoscători: Iulia este prietena (iubita, amanta şamd) fotbalistului Cristi Tănase.
Lumea spune că e focoasă foc, motiv pentru care fotbalistul îşi consumă cam multă energie cu ea, în pat, cît şi prin stabilimente de noapte.
Doză de invidie, la aceeaşi Lume, cît cuprinde, mascată pe cît se pricepe şi Ea mai bine. ea fiind lumea, nu Iulia.

Care Iulia îmi pare destul de săracă întru duh, chit că are nişte rotunjimi de apreciat. Cum au de fapt cam un sfert din femeile la vîrsta respectivă (20 ani?).

Am senzaţia că lumea masculină salivează deoarece nu a văzut aşa ceva în proximitate. Dacă ai avut de-a face cu adevărat cu ofemeie frumoasă, cred că ţi-ai rezolvat problema (vorba lui Bregovici parcă, "mi-am rezolvat /ciudăţeniile/ erotice pînă la 20 de ani..."), nu ai de ce să cazi pe spate la vederea Iuliei. Se pare că marii amsculi, de prin galerii şi redacţii, sînt însă mai puţin forţoşi şi macho decît se laudă.

Dar nu ăsta este esenţialul.
Dacă îi priveşti pe cei doi - fotbalistul şi domnişoara - mai cu atenţie, descoperi lucruri, inerent, şi alte lucruri. Mai aproape de realitate.
Cel mai la îndemînă este că nu au mai nimic unul pentru altul. E un fel de semnat condica, el pentru faimă masculină, ea probabil pentru bani, eventual reflectoare mediatice, sociale.

Se vede destul de clar că alde Cristia avut probleme măricele cu duduile, i-au picat destul de rar şi urîţele. Nu pentru că o fi fost vreun împiedicat (simt că era ceva prin gaşca satului, chiar dacă nu primul...), dar astea erau în zona sa. El însuşi posedînd o fizionomie rurală de toată frumuseţea.
Acum îşi rezolvă rămînerea în urmă la capitolul acela.
Interesant este că îşi alege o persoană cam în aceeaşi situaţie, cam din acelaşi mediu - căreia îi puse însă şi ei Dumnezeu ,îna în cap, sub forma unei ascensiuni fulminante (dacă alde căderea va fi la fel, doar ea se poate opune fenomenului - chit că nu mi se pare a poseda aşa însuşire...).

Cu un efort de imaginaţie minim pot să-mi închipui cum ar fi arătat fără acea mînă divină, adică rămaşi în vatra satului.
Aparent culmea, ar fi optat pentru acelaşi timp uman.
Da, adică tot unul pentru care nu ar avea mare pornire din inimă.
Mai exact li s-ar potrivi ranchiuna împotriva sexului opus.
(La Iulia treaba asta se vede clar, din stilul allumeuse, de a da gata bărbatul care a jignit-o prin indiferenţă cîndva, fie şi în copilărie...)

Mai e de notat şi comportamentul Soacrei mari, mama lui Cristi.
Scrie undeva, într-o gazetă, că “Mama s-a imbolnavit pe sistem nervos (alţii spun că a ajuns şi la spital, n. M.O.) cand Cristi a fost prins facandu-si de cap in bar cu Iulia"
Aşa e în viaţă.
Deci persoana care îl ţinu din scurt pe Cristi, oferindu-i însă cam deloc afecţiune, e foarte mirată şi aferată (teatrul este lesne depistabil, totuşi!) că tînărul fiu a comis marea crimă de a poseda şi proba dezinvoltura vîrstei.
Cîtă invidie e aici faţă de duduia care i-a suflat jucăria, e lesne de simţit. În acelaşi timp, doamna Tănase-mama pare să fi uitat cum a fost ea la 20 de ani. Nu bag mîna în foc cum că tatăl este cel focos (e posibil...), dar la careva din părinţi a existat/există linia temperamentală pe care evoluează azi Cristi.

Mi-a atras atenţia lipsa de curaj a fratelui lui Cristi, la care la TV se jena să spună una sau alta...
Ghiceşti uşor Aşa ceva nu se spune, cu completarea Aşa ceva nu se face par să fie repere de comportament în familia Tănase, unde nu ştiu dacă doamna Tănase conduce, dar oricum are un cuvînt greu de spus.
Şi de care Cristi a încercat să scape cum a putut.
Bineînţeles acum plăteşte mamei şi poliţa, nu doar neascultînd-o, dar amintindu-i prin frumuseţea Iuliei că s-a trecut, că s-a băbit...


E o ipoteză.

PS
Am subliniat mai sus chestia cu bărbaţi macho, amintindu-mi de o petrecere a unei reviste pentru domni.
Poate fac eu proiecţii, dar mai ales cînd se credeau neobservaţi, mulţime de inşi erau infinit mai nesiguri pe sine decît voiau să pară, başca semnale ce te trimiteau cu mintea la o parte feminină a lor.
Nici nu mă miră.
Interesul pentru Femeia-Perfectă este şi semnul unei relaţii mai puţin... perfecte cu propria mamă. Cu putinţa de a intra într-o relaţie cît de cît armonioasă cu o femeie, comună sau nemaipomenită.
(Cum? Iar e proiecţie?! Ah, nimic nu vă scapă!... Dar ideea cred că e de luat în seamă.)

Lucrurile sînt rareori ce par

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu