joi, 20 mai 2010

Păreri despre homosexualitate I

(Pentru a evita deruta eventualului cititor, menţionez că după acest lung extras de pe net există şi datul meu cu părerea)http://iuda.dubios.ro/?p=80#comment-1863

Olimpiada poponarilor
May 21st, 2008 at 9:35pm |
Am intrat zilele astea pe gay-fest.ro. Ce am citit pe acolo m-a crucit. Se pare ca si anul asta o sa iasa partzarii in strada ca la mineriada, o sa-si ia limbile in gura si o sa-si mangaie coaiele, asa pe shusta.
“GayFest este expresia mişcării pentru drepturi civile a persoanelor LGBT, o manifestare care combină activismul politic (marş, dezbateri) cu activismul cultural (spectacole de teatru, proiecţii de filme, expoziţii).”
Sa traducem: Partzar-fest este defapt o miscare la care se aduna toate scursurile din lumea poponarilor. Din 100 de poponari stransi acolo, 95 sunt pasivi. Barbati feminizati pana la extrem, genul de baieti care au fost in copilarie abuzati de tatii lor care ii spalau in cada pana la varsta de 13-14 ani facand glume cu cocoselul lor. Si care in viata reala ori s-au refugiat in “Oastea Domnului” ori stau ascunsi dupa un job gen –spala sticlele de bere ca masinaria s-a futut– sau ajung sociologi. Bun, din aia 100 poponari 95 sunt pasivi, iar restul de 5 sunt in randurile jandarmilor care ii protejeaza de “ultrasi”. S-au impartit bestiile, curvele masculine defileaza in tanga pe strada, iar barbatii-bine stau sub uniforma albastra si vegheaza la siguranta lor. Mafie curata. /.../&
Ca o incheiere, daca unul din acei 3 vizitatori unici care citeste postul asta e poponar/partzar/gaozar/homalau/ciochist/she-male etc. sa ia textul ca atare si sa nu-l prind pe strada:)). Amin!Mircea Ordean:


I

E interesant cum observi lucrurile, domnule Iuda, dar am senzaţia că mergi doar pînă la jumătate cu demersul.
Ai ochi de observator, dar te pui prea puţin în locul celuilalt.
De asemenea, se observă că foloseşti subiectul de azi pentru ceva defulări - care prin definiţie-s lucruri pe care nu ai avut curajul să le descarci altfel (nu spun că are de-a face cu sexualitatea)…

Rîndurile tale îmi aduc aminte de o definiţie a disciplinei, mai exact o descriere a genezei tipului disciplinat, respectiv a celui indisciplinat.
Între cele două categorii diferenţa este mai micîă decît ne-am închipui.
Aşa şi cu amatorii de acelaşi sex, respectiv cei care îi înjură, pun la zid etc.

Eu personal trăiesc cu impresia că adversarii homosexualilor sînt tocmai aceia care şi-ar dori şi ei o descăcare fie şi parţială în acea direcţie (Grecia lui Pericle nu s-a prăbuşit cîtiuşi de puţin pentru aşa înclinaţii…), dar Paznicul din ei nu le permite. Furia, ouăle clocite aruncate de la balcoane etc. cred că reprezintă, în cazul bărbaţilor, şi sentimentul de inferioritate că paţachina aia de la manifestaţia gay are forţa de a-şi urma o pornire, în vreme ce el, Moralistul, Puritanul, Apărătorul Valorilor Creştine etc., nu.

Părerea mea.


II

Într-o vreme înţelegeam mai greu cum un om se poate da suspus al lui Dumnezeu, iar în paralel, cel puţin deseori, să fie cîtuşi de puţin adept al valorilor de smerenie de acolo. De înţelegere a Mariei Magdalena, a celor căzuţi în general.

Zic asta pornind de la Amin-ul care încheie postarea prietenului nostru... Iuda.

Pe urmă am mirosit că sufletul omenesc este ceva mai amplu, mai contradictoriu decît near plăcea să fie.
Părere personală: apelează la religie cel care nu-şi poate struni altfel hoardele (altminteri justificat biologic) interioare.


Zic şi eu - dar pot să mă înşel...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu