joi, 30 septembrie 2010

Articol demascator despre recenta conferinta ticaloasa MISA, la Pipera

Dlui Silviu Brumă, respectiv redacţiei Adevărul (de seară)


Sînt tare curios dacă, după ce este abandonată ideea de obiectivitate, linia pe care trebuie stropit cu noroi sau adulat cineva va este impusa, recomandata de la mai-marii din redactie...?
Barim în ale lui Bivolaru & friends, linia este neschimbată de cînd o tot purecaţi în "cel mai bun ziar glossy".

Poate v-a mai spus-o cineva, dar mă iertaţi în ăst caz dacă tot o repet... - şi poate observaţia-mi va prinde bine unui prim obiectiv despre MISA, mai exact despre Bivolaru.
Pornirea pe acesta din urmă vine dintr-o mare invidie, că el poate să facă ceea ce noi doar salivăm cu spor, însă nu ne dăm voie să punem în practică. Ori nu putem...
Treaba asta o poate simţi, identifica orice psiholog începător.

În acelaşi timp, Bivolaru pare să fie din categoria celor cu care statul (român, cel puţin) nu poate ajunge la compromisuri. Iara sta înseamnă un început de cancer social ce nu s-a pomenit, motiv pentru care domnul Stat nu-şi alege deloc mijloacele pentru a-i da la cap rebelului. Exemple sînt în istorie, vezi de pildă ce se mai pune cîte unui Corneliu Codreanu în cîrcă. Ori unui vinar Ştefănescu.

Nu-s nici legionar, nici yoghin.


Mircea Ordean

Un comentariu:

  1. Domnu' Ordean... iertati-i si pe ei.. au avut de scris un articol la comanda de la marele maestru Peter Imre. Nu vedeti ce vremuri grele sunt? A zburat el marele sef Corneteanu din feuda lui Patriciu - Marele Arhitect al Univer.. pardon al adevarului, daramite niste bieti ziaristi legati de glie.

    RăspundețiȘtergere