duminică, 9 decembrie 2012

/POLITIC, SOCIAL/ Despre realitate


Marian Sultănoiu dixit, în cotidianul Gândul:

(nu știu dacă e sincer-sincer ori îi așa în cere să se comporte fișa postului, la o întreprindere totuși comercială...  Simt că e sincer, în sensul că nu are idee a exista și altceva decît Matricea)


"...Ne-am deprins să ne judecăm semenii, naţia, pe noi înşine, prin prisma eşecului lamentabil al unei clase politice ale cărei acţiuni, de cele mai multe ori, au frizat penibilul..."Mă crucesc un pic de cele citate,  si măcar de ar fi singurul condeier cu așa optică...
Nu există eșec (și încă lamentabil) al clasei politice, după cum acțiunile ei nu au vizat penibilul.


Nu sînteți în stare să acceptați realitatea, asta presupunînd că v-ar interesa și altceva decît să vă indignați superior, respectiv să descărcați disconfortul adunat în alte zone ale vieții personale.
Voi nu ajungeți să cunoașteți realitatea, iar fără o idee asupra Ei nu pot exista nici eventuale soluții.


Realitatea este că alde hulita clasă politică vine mănușă poporului din care se trage. NICI NU SE PUTEA ALTFEl!

Altminteri poporul cît și condeiele care țîșnesc din el sînt lașe, plus infantile.Atacă o clasă (cea politică) ce nu poate riposta. Poate fura, minți etc., dar nu și sune electoratului, poporului opinia ei reală despre ograda comună.

În același timp, dați - gazetari, dar și bobor - vina doar pe alții.
E tare simplu asa...
Dar poate nu puteți suporta mai mult, întru părți ale realității (deseori sinstră în feliile ei) cu care veniți în contact.PS
Privesc, întru exercițiu de viață, la emisiuni TV dintre cele mai diverse. Nu strîmb din nas (aș strîmba, la o adică, la putința mea de a accepta realitatea...). Și apuc să observ că nu-mi par a exista diferențe structurale, umane între politicieni și oamenii-cu-de-toate de pe micul ecran. 

Un comentariu:

  1. Ai ales o poza cu un june PRM-ist.
    Uite si un mos teaca
    http://ruxandralungu.blogspot.ro/2012/12/generalul-emil-strainu-candideaza-din.html

    RăspundețiȘtergere