miercuri, 27 martie 2013

/ CLUBUL ALPIN ROMÂN / O adunare generală, 1993


Parte din aceste imagini apar și pe lista CAR, la sectiunea fotografii. Cu precizarea că acolo erau copii executate cu aparat foto, iar aici uneloe via scane (fie și cam slab calitativ...).

Mda, cu 20 de ani în urmă. D'Artagnani mai tineri...

Asta de bine ce subsemnatul se irita crunt ieri la trecea anilor prin viața personală (Aaa, eu și amici la 20 de ani...!), iar un Liviu Enache depista în recente relatări ture vechi multă melancolie din partea postașului...

Asta e...
Dacă putem, mergem mai departe.


La prezidiu, din stînga, Mircea Barbelian, Mircea Săndulescu, Niculae Baticu. Vlad Petrușca.

În negru, lîngă paltoane, Marian Stoica, unul din cățărătorii pricepuți din Club, în acel moment.
Ultimii doi, la stînga, Eugen Ppescu și Adi Glăvan.

Cei doi din centru erau reprezentanții  unor secții ardelene. Domnul din dreapta era parcă un cenzor, aici ar prinde bine - pentru interesați - consultul procesului verbal al Adunării.
În spatele lor, Eugen, Gabi și Cristi, mai ales ultimii doi însoțindu-mă în ture pe munte din 1991-93.


În picioare, Cristi Laudoniu. În dreapta, Bogdan Pascal.
Al doilea din stînga era colegul Cuibuș. A avut apoi o neașteptată carieră montană la remorca soției, alături de care l-am întîlnit în 2004, la redacția unei reviste, pentru a combate un articol al concurenței.

De obicei întrunirile CAR aveau loc în ce sală se găsea liberă, la etajul 1. Nu știu cin era pila datorită căreia se putea beneficia de acest avantaj (o dată, nu am găsit, iar altcineva cu relații a vorbit la liceul Șincai, peste drum de Bd. Cantemir, unde ne-am putut ține ședința).

Aici e vedere dinspre, pardon, Crematoriul Cenușa. În față, aripa probabil mai veche a instituției școlare, cea în care și-a ținut ședințele CAR în primii ani ai deceniului zece aflîndu-se imediat în dreapta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu