duminică, 17 iulie 2016

Cu 'prietenie', între veterani... Ică Giurgiu.


Comentarii
Mircea Ordean Ică șade mai prost ca mine cu ale senectuții.
Subsemnatul se ferește pe cît poate să atașeze producțiuni editoriale, tinerilor la debut de carieră.
În cel mai rău caz le trimite ca mesaj privat....Vezi mai mult

Vasile Giurgiu La câtă română şi gramatică ştie Ordean mă mir că a fost ratat de atâtea guverne.
Mircea Ordean Nu te sfătuiesc a ne contra pe acel domeniu.

Totodată, mi se pare mie ori eviți delicat subiectul ridicat de mine mai la deal?
Nu era mai frumos a răspunde la obiect?

Bănui că stilu-ți de-aici, cu gramatica pe care nu aș stăpîni-o, îți funcționa la fix prin curtea școlii ori pe strada copilăriei. Fraierul din fața-ți se roșea, uita a mai continua subiectul inițial, iar matale ieșeai din necazul lui a nu ști ce să-i răspunzi aceluia.

Mircea Ordean

Scrie un răspuns...
Vasile Giurgiu Asta-i hotul de Ordean, acceptat cu placere pe FB:https://sites.google.com/.../home/hotii/hot-de-bucsoiu


Hoţ de Bucşoiu - România-natura53
SITES.GOOGLE.COM
Mircea Ordean Dincolo de interesanta formulă: „acceptat cu placere pe FB:”

Nu uita de cele ridicate inițial, aici, de mine.

Apoi.
Dacă îmi aduc eu bine, după o colaborare liniștită (la revista-ți „Munții Carpați”), vii și mă faci hoț, pentru că ȚI-AM TRECUT DOAR NUMELE, ca autor al pozei...

Asta e.
Mult succes pe acest frumos drum...

Șed și eu deseori în pană de considerație dinspre semeni, dar matale mă întreci cu mult...

A îmbătrîni urit...

Mircea Ordean Mi se pare mie, Ică, ori pe acel site - unde mă omenești drept hoț de Bucșoiu - îți lipsește o rubrică de comentarii ale cititorilor?
Unde să-și spună și ei părerea, asupra curajoaselor tale afirmații?


3 comentarii:

 1. Dragă Ică,
  Impostorii oricum vor fi dați de gol odată.
  Stimate prieten, NU TU ai înființat cercul de speologie de la Casa Studenților, ci EU - Mircea Sârbu, fost student la Electronică, tu erai adjunctul meu. După ce din anumite motive personale am trecut la seral, e drept că tu ai acaparat conducerea cercului. Poate îți mai amintești că nu prea aveam o chimie bună, tocmai din cauza dorinței tale de ”putere” prost înțeleasă. Îți mai amintești că pe vremea aceea eu eram ghid BTT și tu erai doar un simplu student de la automatică? Păcat că nea Sandu Filip nu mai e în viață ca să confirme.
  Îmi pare rău că trebuie să repet: EȘTI UN IMPOSTOR. Eu nu contest ce ai realizat ulterior, pentru asta te felicit, dar arogarea faptului că TU ai înființat cercul de speologie de la Casa Studenților, asta e prea mult. Eu locuiesc de 27 de ani în Danemarca, și întâmplător am dat de postările tale, care m-au revoltat. Poate ai uitat și de faptul că ai rămas odată înțepenit într-o trecere sifonată, și că te-am scos cu greu? Oricum, ești un IMENS IMPOSTOR ÎN OCHII MEI, atâta timp cât nu recunoști că nu tu ai înființat cercul de speologie Emil Racoviță de la Casa Studenților Grigore Preoteasa, cu sediul în Casa Studenților, la etajul 1, camera din fundul culoarului. Păcat că umbrești realizările tale prin impostură. Păcat, dar așa ai fost de când te-am cunoscut.

  RăspundețiȘtergere
 2. Apropoo Ică Vasile Giurgiu, dacă vrei să mă contactezi, tlf meu este +45 23950077 adresa mea de email este ms@sarnet.net, iar numele meu este Mircea Sârbu (asta dacă ai uitat cumva), dar sunt sigur că nu o vei face, așa cum te știu eu. Pe curând Ică Giurgiu ”cel care a înființat cercul de speologie Emil Racoviță.
  Un mic amănunt: cercul s-a înființat în 1967, nu 1969. În anul 1969 eu am trecut la seral și m-am retras din cerc, deci tu ai preluat un cerc deja pe picioare, înființat de mine cu 2 ani înainte, cerc înființat cu 6 luni înainte de cercul lui Cristi Lascu de la Universitate, cercul Focul Viu. Asta nu te scuză să ștergi cu buretele 2 ani de existență a cercului Emil Racoviță. Tu nu ai umblat cu mine pe la CFR să facem rost de lămpi de carbit și căști de protecție, tu nu ai fost cu mine la dl Bleahu care ne-a fost consilier la înființare, tu ai fost cel care a sustras hărțile carstice pe care le-am primit de la dl. Bleahu, atunci când ne-am certat și eu m-am retras, de teamă să nu le iau cu mine.
  Ăsta e adevărul Ică Vasile Giurgiu, adevăr pe care l-ai falsificat. Se pare că nu te așteptai să apar după atâta timp, dar uite, nimic nu e întâmplător.

  RăspundețiȘtergere
 3. Mda, penibil Ica Giurgiu.

  RăspundețiȘtergere